Oostrum-Oost

Divers woonprogramma met duurzame en betaalbare woningen in het groen

Ontwikkeling Oostrum-Oost

Het plangebied Oostrum-Oost ligt tussen de Mgr. Hanssenstraat, Geijsterseweg en Van Broekhuizenstraat in Oostrum in de gemeente Venray. Hier ontwikkelt Hendriks Bouw en Ontwikkeling circa 59 kwalitatief hoogwaardige en duurzame rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en patiowoningen, waarvan een groot deel in de betaalbare categorie valt. Het gaat zowel om huur- als koopwoningen. In het woningbouwplan is veel ruimte voor groen waarmee de aansluiting wordt gezocht met de landelijke omgeving van Oostrum.

Wat komt er in Oostrum-Oost?

Oostrum is een dorp met een prettig woonklimaat dat alles in zich heeft om een mooie, nieuwe woonomgeving te creƫren. Een woonwijk met een veelzijdig beeld, opgebouwd uit passende, toekomstbestendige woningen voor jong en oud. Een leefomgeving met alle ruimte om elkaar dicht bij huis te ontmoeten, te ontdekken en kortom te genieten van wat de buurt te bieden heeft. Behalve om duurzame en aantrekkelijk woningen, gaat het om betaalbare woningen, zodat ook starters op de woningmarkt voor een woning in aanmerking kunnen komen.

Omgevingsdialoog

Hendriks Bouw en Ontwikkeling wil omwonenden, belanghebbenden en geĆÆnteresseerden in een woning graag bij de nieuwe plannen betrekken. Wij horen graag waarmee we rekening kunnen houden bij de plannen. Wat mist er nog? Wat zou je willen toevoegen? Wat wil je behouden? Zien we iets over het hoofd?

Via deze pagina houden wij je op de hoogte van de vervolgstappen en de doorontwikkeling van dit ontwikkelinitiatief.

Op de hoogte blijven?

Blijf je graag betrokken bij de ontwikkelingen in je buurt en wil je op de hoogte blijven van de plannen? Of wil je straks misschien zelf in Oostrum-Oost gaan wonen? Vul dan onderstaand inschrijfformulier in. Op die manier blijf je op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen rond Oostrum-Oost.