Oostrum-Oost

Divers woonprogramma met duurzame en betaalbare woningen in het groen

Ontwikkeling Oostrum-Oost

Wat
Grondgebonden woningen
Waar
Oostrum-Oost
Expertises
OntwikkelingBouw
Opdrachtgever
Hendriks Bouw en Ontwikkeling
Rijwoningen, twee-onder-een-kap woningen en patiowoningen
59

Ontwikkeling Oostrum-Oost

Het plangebied Oostrum-Oost ligt tussen de Mgr. Hanssenstraat, Geijsterseweg en Van Broekhuizenstraat in Oostrum in de gemeente Venray. Hier ontwikkelt Hendriks Bouw en Ontwikkeling circa 59 kwalitatief hoogwaardige en duurzame rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en patiowoningen, waarvan een groot deel in de betaalbare categorie valt. Het gaat zowel om huur- als koopwoningen. In het woningbouwplan is veel ruimte voor groen waarmee de aansluiting wordt gezocht met de landelijke omgeving van Oostrum.

Ga hier naar de projectwebsite van Oostrum-Oost

Wat komt er in Oostrum-Oost?

Oostrum is een dorp met een prettig woonklimaat dat alles in zich heeft om een mooie, nieuwe woonomgeving te creƫren. Een woonwijk met een veelzijdig beeld, opgebouwd uit passende, toekomstbestendige woningen voor jong en oud. Een leefomgeving met alle ruimte om elkaar dicht bij huis te ontmoeten, te ontdekken en kortom te genieten van wat de buurt te bieden heeft. Behalve om duurzame en aantrekkelijk woningen, gaat het om betaalbare woningen, zodat ook starters op de woningmarkt voor een woning in aanmerking kunnen komen.

Lees ook: Bodem vrij van bommen en granaten

Omgevingsdialoog

Hendriks Bouw en Ontwikkeling wil omwonenden, belanghebbenden en geĆÆnteresseerden in een woning graag bij de nieuwe plannen betrekken. Wij horen graag waarmee we rekening kunnen houden bij de plannen. Wat mist er nog? Wat zou je willen toevoegen? Wat wil je behouden? Zien we iets over het hoofd?

Blijf op de hoogte

Via deze pagina houden wij je op de hoogte van de vervolgstappen en de doorontwikkeling van dit ontwikkelinitiatief. In de zomer van 2022 hebben wij de eerste informatieavond gehouden. Mocht je deze destijds bijeenkomst gemist hebben: informatie over de plannen, de presentatie van die avond en verzonden nieuwsbrieven vind je hieronder bij 'downloads'.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Ook kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief over Oostrum-Oost. Dan ben je steeds op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Lees ook: Oostrum-Oost bereidt zich voor op de toekomst

Downloads

Nieuwsbrief 11 - december 2023

- 0 Kb

Nieuwsbrief 10 - november 2023

- 0 Kb

Nieuwsbrief 9 - oktober 2023

- 0 Kb

Nieuwsbrief 8 - juli 2023

- 0 Kb

Nieuwsbrief 7 - juni 2023

- 0 Kb

Nieuwsbrief 6 - juni 2023

- 0 Kb

Nieuwsbrief 5 - juni 2023

- 0 Kb

Nieuwsbrief 4 - maart 2023

- 0 Kb

Nieuwsbrief 3 - december 2022

- 0 Kb

Nieuwsbrief 2 - oktober 2022

- 0 Kb

Nieuwbrief 1 - juli 2022

- 0 Kb

Presentatie informatieavond dd. 8 juli 2022

- 0 Kb

Stedenbouwkundigplan Oostrum-Oost

- 0 Kb