Hendriks 100 jaar

Al 100 jaar vooruit

In 1922 begon Bijs Hendriks in alle eenvoud zijn eenmanszaak voor metselwerken. Hij had op dat moment niet kunnen voorzien dat het bedrijf zou uitgroeien tot het huidige solide familiebedrijf. Inmiddels staan de derde én vierde generatie samen aan het roer van een succesvolle onderneming en is de blik als vanouds gericht op de toekomst. En dat al 100 jaar.  

Met de nieuwe generatie zijn we op weg om samen nog meer duurzame leefomgevingen te creëren. We doen dat op een slimme, sociale, duurzame manier, maar altijd in co-creatie met opdrachtgevers, samenwerkingspartners en eindgebruikers. We zijn een bedrijf dat niet alleen bedenkt, bouwt en beheert, maar dat ook denkt aan de generaties die na ons komen. 

In 2022 vieren we ons 100-jarig jubileum, met inmiddels ruim 300 medewerkers. Daar zijn we vanzelfsprekend trots op! Het wordt een jaar vol hoogtepunten. In september 2022 vieren we samen met onze relaties en medewerkers ons 100 jarig bestaan. Verder organiseren we een familiedag, een tweetal kennisevents en een golftoernooi. Feest jij met ons mee?  

Geschiedenis van ons familiebedrijf

Loop met ons mee door 100 jaar geschiedenis. Hoe Lambertus begon in 1922 tot de geboorte van de 5e generatie.