Expertises

Alles onder één dak: de slagkracht en denkkracht van een integrale bouwer

Ontwikkeling

Ontwikkeling zien we als een complexe puzzel die opgelost moet worden op een manier waar alle stakeholders gelukkig van worden. Daarom verdiepen we ons in de plek die we ontwikkelen, gaan in gesprek met gemeente, omwonenden en dan: aan de slag! Of het nu gaat om uitbreiding, inbreiding of herontwikkeling van een bestaande locatie.

Lees verder

Bouw

Als bouwer sta je nooit stil. Daarom onderzoeken en gebruiken we methoden, technieken en materialen die het bouwen duurzamer, efficiĆ«nter en sneller maken.  Bewezen technieken en materialen nemen we op in onze modulaire concepten. Alle concepten worden inclusief installaties voorbereid in BIM, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan.

Lees verder

Techniek

Hoe maak je het leven veiliger, duurzamer en comfortabeler? Over die vraag buigen we ons dag in, dag uit. Het is onze ambitie om je iedere dag te ondersteunen met je technische uitdagingen. Dat doen we met passie, vakmanschap en overtuiging. Samen bouwen we aan een eindresultaat dat past bij de wensen van opdrachtgevers en eindgebruikers.

Lees verder

Onderhoud

Onderhoud en renovatie in bewoonde staat is een vak apart en in goede handen bij ons. We zorgen voor duidelijke communicatie met bewoners en zorgen ervoor dat na ons werk de boel netjes achterblijft. Een MJOP of een transformatie zijn een kans voor het verduurzamen van vastgoed.

Lees verder

Duurzaam beheer

Gebouwbeheer is meer dan alleen het onderhouden en beheren van de installaties die in het gebouw aanwezig zijn. Als je volledig ontzorgd wilt worden, nemen we ook de omgeving van je vastgoed mee. Jij kiest het serviceniveau en de contractvorm, van volumecontract tot prestatiecontract.

Lees verder

Duurzame Energie

Kiezen voor duurzame energie bij nieuwbouw of bestaande bouw is altijd een juiste keus. Wil je meer weten over verduurzaming van vastgoed, duurzaam warmte opwekken, duurzame lokale energiesystemen, zonnepanelen, energiemanagement of solarparking? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Lees verder