Al bijna honderd jaar zetten we onze kennis in voor een betere en fraaiere woon- en werkomgeving. Vroeger deden we dat hoofdzakelijk alleen, maar tegenwoordig bundelen we onze krachten altijd met onze ketenpartners. Meer dan ooit is bouwen namelijk iets wat je samen doet.

Van de ontwerp- tot en met de beheerfase: samen met onze partners creëren we maximale waarde voor onze opdrachtgevers. Natuurlijk zijn we zelf een belangrijke kennisdrager, maar onze partners zijn dat óók. Mede daarom beschouwen we de medewerkers van onze ketenpartners als onze eigen collega’s.

Bij al onze bouwactiviteiten staan kennisuitwisseling, innovatie en co-creatie centraal. Het door ons ontwikkelde Dome-X is een fysieke plek waarin we die samenwerkingen nadrukkelijk faciliteren en stimuleren. Dagelijks komen er tal van bedrijven en organisaties om samen met ons en elkaar te werken aan de (bouwkundige) oplossingen van de toekomst: van prototypen tot complete business cases.

Meer dan ooit is bouwen iets wat je samen doet

Innoveren in de bouw is in onze visie dan ook veel meer dan het verbeteren van iets bestaands. Want waarom zou het niet iets nieuws kunnen zijn? Als integrale aanbieder streven we naar producten en diensten die anderen (nog) niet aanbieden. Zo blijven we immers ook op de lange termijn de beste gebouwen realiseren.

Hendriks Premium Wonen

We vinden dat de gebouwde omgeving altijd duurzamer, gezonder en veiliger kan. Maar ook: sneller, flexibeler en goedkoper. Daarom hebben we Hendriks Premium Wonen ontwikkeld. Op basis van een standaard modulaire conceptwoning maken we elke woning binnen een project op maat. Dat doen we met slimme bouwproducten, gestroomlijnde ontwerp- en bouwprocessen en een hoogwaardige dienstverlening. Zo kunnen we snel en betaalbaar kwalitatieve woningen bouwen.

Download de brochure.