Hendriks Premium Wonen toegevoegd aan Conceptenboulevard

De markt wil standaardiseren

De markt wil standaardiseren. Zowel bij de ontwikkeling en bouw van grondgebonden woningen als appartementen. Dat wil zeggen: er bestaat behoefte aan bouwconcepten en Hendriks biedt deze onder de noemer ‘Premium Wonen’. De markt wil ook een overzicht van alle aangeboden concepten en vindt die keurig gerangschikt op de Conceptenboulevard van het Netwerk Conceptueel Bouwen. En daar staat Hendriks nu dus ook tussen.

Product Markt Combinatie

De Conceptenboulevard biedt een overzicht van concepten voor grondgebonden en gestapelde woningen die binnen Nederland worden aangeboden. Bezoekers zoeken op (huur)doelgroep, woningtype en regio. Hieruit volgt een bepaalde ‘Product Markt Combinatie’ (PCM). Het aanbod op de Conceptenboulevard is namelijk afgestemd op het gevraagde product en de bestemde markt.

Hendriks Premium Wonen

Hendriks is nu vertegenwoordigd met Hendriks Premium Wonen. Daarbij gaat het respectievelijk over permanente woningbouw in series vanaf 15 woningen en appartementen in diverse types. Meer weten? Lees hier over onze premium concepten en bekijk ze hier op de Conceptenboulevard van het NCB.

Over het Netwerk Conceptueel Bouwen

Het Netwerk Conceptueel Bouwen (NCB) streeft ernaar om duurzaam en betaalbaar wonen haalbaar te maken. Om dat voor elkaar te krijgen, moet het bouwproces meer gestandaardiseerd worden en is samenwerking tussen opdrachtgever en aanbieder essentieel. Want bouwen moet betaalbaar blijven. Alleen dan kan de woningcorporatie opdracht verstrekken, de bouwer bouwen en de woningzoekende weer op tijd een fijn dak boven zijn/haar hoofd krijgen.

Vleumingen-West

Wonen in een oase van groen
Lees meer

Kromstraat

Een mooie uitbreiding van betaalbare huur- en koopwoningen in het centrum van Oss
Lees meer

Componistenkwartier - Esco

Oss
Wonen
Energietransitie
Een uitdagend en vernieuwend stukje Oss: de eerste gasloze wijk in Oss
Lees meer

Meer weten? Neem contact met mij op.

Ronald van Dielen
Directeur Bouwbedrijf