Hendriks Helpt

Wie jarig is, trakteert!

Hendriks Helpt: gratis professionele klushulp

Het schuurtje van de oude buurman dat al tijden wacht op een grondige opknapbeurt. Dat verenigingsgebouw waar de keukenkastjes toe zijn aan vervanging. Of die kennis met een beperking of een handicap die in huis heel hard een aanpassing nodig heeft? Iedereen kent wel iemand met een klusvraag of wellicht heb je er zelf één. Woon jij in ons werkgebied (Noord-Brabant of Zuid-Gelderland) en heb je zelf een klus liggen of ken je iemand met een klusvraag? Heel 2022 maak je kans op gratis professionele klushulp van Hendriks Bouw en Ontwikkeling.

Ons familiebedrijf bestaat namelijk 100 jaar. En wie jarig is, trakteert. Onder het motto Hendriks Helpt, steken we in dit bijzondere jubileumjaar elke maand de handen uit de mouwen om inwoners uit de regio te helpen. Zo maken we onze leefomgeving steeds weer een beetje mooier, duurzamer en gezonder.

Wil je ook kans maken op gratis klushulp van Hendriks Helpt? Vul dan onderstaand formulier in en schrijf een goede motivatie. Vergeet ook niet enkele duidelijke foto’s te uploaden waarop te zien is, wat er moet gebeuren.  Check hier de voorwaarden.

Uit alle inzendingen selecteren we maandelijks een winnaar. Dus wie weet komt onze vakman straks bij jou langs om dat vervelende klusje eindelijk te fiksen. Snel, professioneel en altijd met een glimlach.

Eerste klus voor Stichting Het Klavier

Stichting Het Klavier is een initiatief van ouders voor 14 (jong-)volwassenen met een verstandelijke beperking. Het is een nieuwe woonvoorziening in Uden, waar de bewoners 24-uurs zorg krijgen. Een plek waar zij zich veilig, vertrouwd en thuis voelen. Om deze plek nog mooier te maken hebben de vakmannen van Hendriks Helpt een berging voor de tandems en duofietsen gerealiseerd zodat deze niet meer buiten in de regen staan te verpieteren. De officiële overhandiging vond begin april in een feestelijke setting met de bewoners plaats.


Stichting Het Klavier Hendriks Helpt

Klus twee: Gezellig bij... in Ravenstein

Bregje en Daniella van ‘Gezellig bij...’ organiseren maandelijks vrijwillig (knutsel)activiteiten voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Zij maken hiervoor gebruik van een ruimte in het scoutinggebouw ’t Kempke. Om de ruimte kindvriendelijk en nog veiliger te maken, waren enkele aanpassingen nodig. We hebben de trap en vloer opnieuw gelakt. Ook is een kast gemaakt om de schoonmaakmiddelen op te bergen. Daarnaast is een extra wand geplaatst om de ruimte goed te kunnen afsluiten. Nu kunnen de kinderen samen met Bregje en Daniella weer naar hartelust knutselen in hun vernieuwde onderkomen. 

Hendriks Helpt Gezellig bij...

Hendriks Helpt Gezellig bij

Hendriks Helpt Gezellig bij...

 

Ik heb een klus voor jullie