Sibeliuspark Zuid

Wonen in het groen, met de stad aan je voeten

Overzicht Sibeliuspark Zuid

Wat
Nieuwbouwwoningen
Waar
Oss
Expertises
OntwikkelingBouwTechniek
Woningen
Woningen in een woonwerf
41

Alle voorzieningen onder handbereik

Sibeliuspark Zuid – de naam zegt het al – ligt in een parkachtige omgeving in Oss. Het gaat om een ontwikkeling van 41 grondgebonden woningen gesitueerd in een woonerf. Een prettige, omsloten plek in een bijzondere, groene omgeving maar wel met alle voorzieningen onder handbereik. Denk aan scholen, winkels, maar ook de Talentencampus met tal van sportmogelijkheden.  

Ideale combinatie van privacy, stad en natuur

In Sibeliuspark ligt ook het Componistenkwartier. Een woonwijk in Sibeliuspark Noord, die Park & People eerder realiseerde. De woningen zijn allemaal op het park gericht, georiënteerd op het groen. Sibeliuspark Fase 4 is dan ook geen doorgangswijk. Je komt hier alleen als je er moet zijn. Toch vormt deze buurt straks een wezenlijk en aantrekkelijk onderdeel van Sibeliuspark. Met een eigen tuin, direct aan het park vind je hier de ideale combinatie van privacy, natuur en de stad aan je voeten. 

Dakterras

De aantrekkelijke, moderne woningen die we hier gaan realiseren, bestaan uit twee of drie bouwlagen en hebben platte daken. Naar wens kunnen de woningen worden voorzien van een extra dakopbouw met ruimte voor één of twee kamers en een dakterras. Eventueel kan ook worden gekozen voor een extra badkamer. Het gaat om ruime woningen met een beukmaat van 5.40 m. De tuin heeft een bescheiden formaat, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de parkachtige ligging. Duurzaam zijn de woningen ook. Ze zijn gasloos en uitgerust met zonnepanelen. 

Talentencampus / Sibeliuspark: een gebiedsontwikkeling met ambities

Sibeliuspark Zuid maakt deel uit van de Osse gebiedsontwikkeling Talentencampus/Sibeliuspark. Een ambitieus plan dat leren, werken, sporten en wonen combineert. Eerder realiseerde Park & People hier de eerste gasloze woonwijk van Oss: Componistenkwartier. 

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de plannen? Omdat je graag betrokken blijft bij de ontwikkelingen in je buurt. Of omdat je hier straks misschien wel wilt gaan wonen? Vul dan onderstaand inschrijfformulier in. We informeren je dan over alle belangrijke ontwikkelingen.