Piekenhoef

Prachtig gelegen aan de rand van Oss, Berghem en Herperduin

Overzicht De Piekenhoef

Wat
Nieuwbouwwijk
Waar
Berghem
Expertises
OntwikkelingBouw
Opdrachtgever
Hendriks Bouw en Ontwikkeling
Nieuwbouw
Woningen twee-onder-een-kapwoningen, patiobungalows, bugalows
325

Wonen in Berghem

De Piekenhoef is prachtig gelegen aan de rand van Oss, Berghem en Herperduin. De wijk hoort bij Berghem, een gezellig dorp met een bloeiend verenigingsleven en goede voorzieningen op elk gebied binnen handbereik. 

In de wijk staat Horizonschool Zuiderlicht waar, naast de basisschool, faciliteiten zoals kinderdagopvang, peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en een mediatheek onder één dak te vinden zijn. Ook sportschool Fitness 4 all en dierenkliniek Piekenhoef vind je in de wijk.

Twee-onder-een-kapwoningen

Bijzonder charmante twee-onder-een-kapwoningen bieden bewoners veel praktische leefruimte, verdeeld over drie woonlagen. De woning is bijzonder van uitvoering, waarbij veel aandacht is besteed aan de vormgeving, afwerking en detaillering. Opvallend is bijvoorbeeld de speelse erker op de begane grond en het mooie dakterras op de bovenste verdieping. Ook de openslaande tuindeuren voor een gemakkelijke toegang tot terras en tuin horen standaard bij de woning. Kortom, een aantrekkelijk geheel dat garant staat voor vele jaren echt woongenot.

Patiobungalows type Zilverlinde en Goudberk

Woningtype Zilverlinde is een fantastische patiobungalow met een compleet woonprogramma op de begane grond. Met een woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, een complete badkamer, een aparte technische ruimte en een ruime berging.

De Goudberk bungalows hebben een compleet woonprogramma op de begane grond. De lichte woonkamer heeft een open keuken. Met twee slaapkamers, een complete badkamer, een aparte technische ruimte en royale berging biedt deze woning heerlijk veel leefruimte. Natuurlijk zijn alle woningen gasloos.

Projectwebsite

"Samenwerking was de sleutel tot het succes van Piekenhoef"

Op de kop af twee decennia nadat de handen voor het eerst op elkaar gingen voor de grootste uitbreiding van de gemeente Oss tot dan toe, ging in het voorjaar van 2022 het boek van de Piekenhoef definitief dicht. Althans: dat van de projectbouw in deze Berghemse woonwijk. Daarmee kwam ook een eind aan een succesvolle samenwerking tussen vier Osse bouwbedrijven die in goede en in slechte tijden stand hield.

"Samenwerking was de sleutel tot het succes van Piekenhoef"