Disciplines Onderhoud

Groot onderhoud

Als in je MOP of LTOP groot onderhoud op het programma staat voor dit of volgend jaar: bel ons. We kijken sowieso eerst met je mee welke aanpak het meest efficiënt is. Een uitgelezen kans om energetisch renoveren mee te nemen. Dat betekent verduurzamen van de buitenschil en comfortverhoging binnen. Maar bij groot onderhoud kun je ook andere verbeteringen meenemen:

  • Asbestverwijdering
  • Brandveiligheidsverhoging

Om bij energetisch renoveren het gewenste resultaat te halen, zijn veel scenario's te bedenken. Via onze Renovatiecalculator geven we je hierin inzicht, inclusief wat het je gaat opleveren. Niet alleen de investeringskosten en woonlasten, maar bijvoorbeeld ook de CO2-impact en circulariteitsscore zijn hierin meegenomen. 

Dynamisch onderhoud

Als verhuurder of eigenaar krijg je te maken met onderhoud dat niet of slecht planbaar is. Denk aan:  

  • Mutatieonderhoud bij huurwisselingen
  • Reparatieverzoeken van huurders of gebruikers
  • Sanitair- en/of keukenaanpassingen of vervangingen hiervan

We hebben servicepunten door de hele regio, zodat we snel ter plaatse kunnen zijn. Dit doen we meestal voor corporaties, maar het kan natuurlijk ook voor een kantoorpand, bedrijfsverzamelgebouw, zorginstelling of school. Het serviceniveau spreken we af in het contract.

Transformaties

Geen transformatie zonder inspiratie.

Die benodigde inspiratie krijgen we van jou, van het gebouw of van de omgeving. En dan gaat onze creativiteit stromen. Hoe kunnen we op een duurzame manier vastgoed een tweede leven geven.

Wat te doen met die leegstaande kerk of dat kantoorpand? Die transformeren we bijvoorbeeld tot prachtige woningen! Wat heb je in gedachten: een andere ruimte-indeling? Behoud van historische elementen? Nul-op-de-meter of plus-op-de-meter? Geen vraag is ons te gek en juist die uitdaging en afwisseling vinden we leuk. Samen met jou gaan wij aan tafel om te komen tot een duidelijk programma van eisen. Als we er samen uit zijn, dan gaan wij aan de slag en maken we er iets moois van.

Verbouwingen en vernieuwbouw

Bij bestaande bouw voeren we ook projectmatige opdrachten uit, zoals het vervangen van de entree van een appartementencomplex, het verbouwen van kantoren (vernieuwbouw) en het verbeteren van gebouwen op het gebied van:

  • veiligheid
  • asbestverwijdering
  • comfort
  • brand compartimering