Inzet van QR-codes bij bewonerscommunicatie

Geen ellenlange geschreven handleidingen meer, maar een beknopte video-instructie

Storing op je installatie

Een rood lampje dat knippert. Of een vreemde melding in een display. Het aantal storingen op installaties is gelukkig niet groot, maar af en toe gebeurt het toch. Dat is erg vervelend. Je neemt de handleiding erbij en na vele bladzijden doorbladeren, kom je bij de oplossing. Dat kan en moet makkelijker vinden we. 

Hoe dan?

We maken hiervoor gebruik van stickers. De stickers zijn voorzien van QR codes. Zodra je de code scant, word je automatisch doorgeleid naar een instructiefilm. In deze film krijg je uitleg over de installatie maar ook tips en adviezen hoe je storingen kunt oplossen. 

Gebruiksvriendelijk

"Na een grootschalige renovatie krijgen mensen te maken met veel nieuwe energiezuinige apparatuur. Het is soms wat zoeken hoe alles werkt. Om dit te vergemakkelijken, zetten we onder meer deze middelen in. Zo voelen mensen zich weer snel thuis in hun vernieuwde omgeving. En dat is waar het bij ons om draait. De bewoners moeten genieten van hun vernieuwde woning voorzien van alle comfort," aldus Tjeerd van de Put, bedrijfsleider Onderhoud. 

Wil je ook eens sparren met ons over bewonerscommunicatie en kijken waar we nog kunnen verbeteren? Ik ga graag met je om tafel!

Tjeerd van de Put
Directeur Onderhoud