Locatie 't Oude Theater (Spoorlaan)

Ontwikkeling van locatie 't Oude Theater en de voormalige Thermen Lucaya en omgeving

Ontwikkeling locatie 't Oude Theater (Spoorlaan) in Oss

Aan de Spoorlaan in Oss, de plek waar nu nog zalencomplex ’t Oude Theater, restaurant D’n Toei en het inmiddels gesloten saunacomplex Thermen Lucaya staan, willen wij iets moois voor onze stad creëren. Wat nu nog een open plek is in de stad, willen we nieuw leven inblazen: het startpunt van de Koningsloper naar de binnenstad.

Omgevingsparticipatie

De geschiedenis van Hendriks is al 100 jaar verbonden met die van Oss. Oss is onze thuisstad en die dragen wij een warm hart toe. Er is ons dan ook veel aan gelegen deze locatie in overleg om te vormen tot een gebied dat optimaal aansluit bij de omgeving. Daarbij willen we de hele omgeving betrekken en gezien de centrale ligging eigenlijk iedereen in Oss. Dat gaan we doen door input op te halen vanuit de stad. Op 30 september jl. organiseerden we daarom een MeeDenkDag waar meer dan 200 bezoekers een kijkje kwamen nemen en hun mening gaven.

Bijpraatavonden

Alle informatie die we in september ophaalden tijdens de MeeDenkDag verwerkten we in een tussenstand, die we tijdens de Bijpraatavonden op 26 en 28 maart jl. presenteerden. 

Meer weten?

Op www.oudetheateross.nl lees je alles over de ontwikkeling Locatie 't Oude Theater. Je vindt hier niet alleen meer informatie, maar kunt ook schetsscenario's, het verslag van de MeedenkDag, een video en andere documenten bekijken en downloaden. 

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de plannen? Omdat je graag betrokken blijft bij de ontwikkelingen in je buurt. Of omdat je hier straks misschien wel wilt gaan wonen? Vul dan onderstaand inschrijfformulier in. We informeren je dan over alle belangrijke ontwikkelingen.