Malburgen

Technische verbetering aan 133 woningen in Malburgen Arnhem

Overzicht Malburgen

Wat
Groot onderhoud
Waar
Arnhem
Expertises
Onderhoud
Opdrachtgever
Volkshuisvesting
Renovatie
Woningen
133

Volkshuisvesting Arnhem zocht een bouwteampartner om in de wijk Malburgen in Arnhem 133 woningen technisch te verbeteren en verduurzamen. Na een selectie is Hendriks Onderhoud geselecteerd als partner. 

Wat gaan we doen?

De woningen liggen verdeeld in drie buurtjes over Malburgen. Alle woningen worden energetisch verduurzaamd en technisch verbeterd in een bewoonde staat. Dit heeft veel impact op de bewoners wat extra inzet vraagt van ons als bedrijf en onze mensen. Want renoveren draait niet alleen om techniek. Renoveren is ook communiceren: eerlijk, duidelijk en op tijd. Om de bewoners de aandacht te geven die ze verdienen, werken we dan ook samen met Fiks mens en wonen. Fiks is gespecialiseerd in de communicatie met en begeleiding van bewoners tijdens renovatieprojecten in bewoonde staat.

Samen verduurzamen in Malburgen

In de ‘gespikkelde’ wijk Malburgen staan huurwoningen van Stichting Volkshuisvesting Arnhem en koopwoningen door elkaar. Dat maakt het verduurzamen van huizen een uitdaging. Daarom werken we intensief samen met de gemeente Arnhem, Stichting Volkshuisvesting Arnhem en adviesbureau Endule. Lees meer over deze samenwerking in het artikel. 

Samen verduurzamen in Malburgen Arnhem

Wat zijn de mogelijkheden in een wijk met gespikkeld bezit?
Lees meer