Klaroenstraat

Groot onderhoud met gevoel voor kwaliteit

Overzicht Klaroenstraat

Wat
Appartementencomplex
Waar
Nijmegen
Expertises
Onderhoud
Opdrachtgever
Talis
Groot onderhoud
Woonblokken
5
Woningen
120

Groot onderhoud met gevoel voor kwaliteit

Het appartementencomplex heeft een compleet andere uitstraling gekregen door het aanbrengen van een nieuwe voorgevel met nieuwe galerijen.

De bewoners zijn zeer tevreden met de grotere balkons die zij teruggekregen hebben. Een resultaat van de bewonersparticipatie. Daarnaast zijn alle woningen voorzien van een volledig nieuwe keuken, douche en toilet. Verder zijn de vijf woonblokken van in totaal 120 woningen voorzien van zonnepanelen, mechanische ventilatie, isolatie en rolluiken (begane grond) en wanneer de bewoners ze hadden ook op de verdieping. Woningen met zonneschermen hebben daar zonnescreens voor terug gekregen. De entreepuien van de vijf woongebouwen zijn naar voren gehaald voor een meer ruimtelijk beeld, de gevels zijn gekeimd, de balkons vergroot, glas en deuren vervangen. Hier is echt sprake van groot onderhoud met gevoel voor kwaliteit.

Projectkaart Klaroenstraat
Klaroenstraat Nijmegen | Groot onderhoud met gevoel voor kwaliteit  | Hendriks bedenkt, bouwt, beheert