Ralf Peeters

’’Wij komen vaak uit bij vernieuwende familiebedrijven, zoals Hendriks Bouw en Ontwikkeling.’’

Projectdirecteur Ralf Peeters over de samenwerking bij project Strijp R

“Wij selecteren bouwers meestal tussen Voorlopig en Definitief Ontwerp om de marktconformiteit te garanderen. Belangrijke criteria zijn daarbij of bouwers echt als partners kunnen fungeren, en hun lange termijnvisie. Wij komen vervolgens vaak uit bij vernieuwende familiebedrijven, zoals Hendriks Bouw en Ontwikkeling. Bij deze bedrijven herkennen we de focus op de lange termijn. En ook zij zoeken langjarige continuïteit in de relatie. Vanwege de omvang van onze projecten werken we ook wel met grotere, landelijke concerns.”

Vanaf de start in 2012 een fijne samenwerking met Hendriks

“In januari 2012 zijn we gestart met Strijp R, waarvoor Hendriks de aanbesteding had gewonnen. Het mooie is dat we vanaf dat moment een fijne samenwerking hebben gehad. En zo kwamen we op een natuurlijke wijze bij elke nieuwe fase weer met elkaar in gesprek en konden we steeds snel schakelen. Zo hebben we inmiddels vier fases gedaan.”

Afspraak is afspraak

“Wat ons aanspreekt bij Hendriks zijn de korte lijnen naar bijvoorbeeld projectleiders en directie. Zo werkt het bij onszelf ook en zo kunnen we heel snel schakelen. Daarnaast loopt Hendriks voorop in BIM, dat doen jullie heel goed. Afspraak is ook afspraak, wat fijn is omdat wij moeten vertrouwen op onze partners, en geen gedoe willen hebben. We werken niet voor niets al sinds 2012 samen op Strijp R!”

Bekijk project Strijp R

Lees het artikel van Amvest