We zijn nieuwe hoofdsponsor Top Oss

van de Keuken Kampioen divisieclub

We zijn al lange tijd een betrokken en gewaardeerd sponsor van TOP Oss. Tot voor kort als Maatschappelijk Hoofdsponsor, vanaf nu als Hoofdsponsor van de Keuken Kampioen divisieclub uit Oss. Hendriks Bouw en Ontwikkeling en TOP Oss spreken wederzijds groot vertrouwen uit met een driejarige overeenkomst. Met deze hoofdsponsor van formaat heeft TOP Oss alle mogelijkheden om weer aantrekkelijk voetbal met ambitie te laten zien! TOP Oss is daar enorm trots op!

Samen bouwen

Samen bouwen aan een betere wereld (dus ook een beter Oss) is al sinds de oprichting in 1922 een belangrijke drijfveer voor Hendriks. Het hoofdsponsorschap van TOP Oss geeft blijk van die grote maatschappelijke en regionale betrokkenheid. De liefde voor TOP Oss is er overigens al decennialang. Hendriks heeft al die tijd de club ook fors ondersteund, ook als Maatschappelijk Hoofdsponsor. Zo ontstond bijvoorbeeld een mooie wisselwerking door elke thuiswedstrijd een goed doel te kiezen, met maatschappelijke betekenis in de regio. Zij kregen de kans zich te presenteren en werden op die manier in de picture gezet en ondersteund.

Over het huidige hoofdsponsorschap zegt Lambèr Hendriks met trots: “TOP Oss neemt voor onze familie en familiebedrijf al zo lang een bijzondere plek in, dat het bijna vanzelfsprekend voelt om de komende jaren hoofdsponsor te mogen zijn. Die duurzame relatie met TOP Oss past naadloos bij ons, als vastgoedpartner voor een duurzame leefomgeving”.

Peter Bijvelds, directeur van TOP Oss is uiteraard in zijn nopjes: “Ik ben namens de club ontzettend dankbaar dat Hendriks Bouw en Ontwikkeling het hoofdsponsorschap op zich heeft genomen. Een betrokken familiebedrijf met een geweldige reputatie en een innovatieve en frisse bedrijfs- en mensvisie. We mogen ook trots zijn op het feit dat we dit vertrouwen hebben gekregen. We gaan er samen voor!”