Verbindend, Innovatief en Dialooggericht

Samenwerken, met nieuwe ideeën komen: het zit in ons DNA

Verbindend, Innovatief en Dialooggericht

VID staat voor Verbindend, Innovatief en Dialooggericht. Al onze medewerkers doen hun werk met die belangrijke kerncompetenties in hun achterhoofd én in hun DNA. Opdrachtgevers, bouwpartners, bewoners: iedere relatie ervaart daarvan de meerwaarde.

Hendriks' medewerkers zijn geen volgers, maar kartrekkers. Dat merk je doordat ze helder communiceren, innovatieve oplossingen aandragen en proactief partijen met elkaar verbinden.

Samen bouwen aan hetzelfde succes

Uiteraard doen we dit vooral voor jou, maar zelf hebben we er ook baat bij. Optimale samenwerking en handelen vanuit de VID-waarden leidt altijd tot een beter eindresultaat. We zien onze opdrachtgevers en bewoners daarbij als teamgenoten en niet als ‘opdrachtgevers’ en ‘bewoners’. Samen bouwen we aan hetzelfde succes. Samen maken we ’t voor generaties.

Samenwerking is ook op onze interne organisatie van toepassing. Doordat we al jaren intensief met elkaar samenwerken, is er veel synergie tussen onze disciplines: van projectontwikkeling, bouw en installatietechniek tot en met onderhoud en beheer. Dat leidt tot minder faalkosten, meer efficiëntie en bovenal: meer werkplezier voor iedereen.

Fitness

Wie goed in zijn vel zit, presteert beter
Naast Verbindend staat de V ook voor Vitaal. We houden onze medewerkers fit en gezond, want zij zijn ons grootste kapitaal. Zo staat de I ook voor (fysieke) Inspanning en de D voor Duurzame inzetbaarheid. Want wie goed in zijn vel zit, presteert beter. En daar profiteer jij ook van!