Nieuwe directeur: Vincent Jansen

Versneld doorontwikkelen met duurzame energiesystemen en levenscyclus denken

Vraagstukken op het gebied van energie en duurzaamheid nemen ook in de wereld van vastgoedbeheer een steeds prominentere plaats in. Als bouwer van duurzame leefomgevingen willen wij hier versneld op doorontwikkelen en daarom is per 1 september 2022 Vincent Jansen aangetrokken als Directeur Energie & Duurzaam beheer.

Vincent is eindverantwoordelijk voor de werkmaatschappij Hendriks Beheer en de energie-activiteiten en is directeur bij Ariëns, ons vastgoedbedrijf in Nijmegen. Oprichter Johans Ariëns treedt geleidelijk als directeur terug in een adviserende rol en Vincent neemt zijn positie over.

Capaciteit voor nog complexere projecten

Al sinds 2007 is Vincent Jansen werkzaam op het snijvlak van energie, vastgoed en duurzaamheid. Hij heeft veel ervaring met het verduurzamen van gebouwen en gebieden en het opzetten en beheren van duurzame energiesystemen. “We gaan op volle kracht aan de slag met zowel de energietransitie als materiaaltransitie”, aldus Vincent Jansen. “Hendriks en Ariëns delen ervaring en expertise en versterken elkaar. Dat zorgt ervoor dat we nog complexere projecten kunnen gaan oppakken, denk aan de totale verduurzamingsportfolio van gebouwen in combinatie met de bestaande beheeractiviteiten.”

Gebouweigenaren in de exploitatiefase compleet ontzorgen

Binnen Hendriks Beheer gaat Vincent zich onder andere bezighouden met de bedrijfsonderdelen Service&Onderhoud (meerjarig vastgoedbeheer) en GasloOss (energiesystemen). Daarnaast gaat hij aan de slag met het verder uitbouwen van een afdeling assetmanagement (beheer van vastgoedportefeuilles). Met dit dienstenpakket gaan we gebouweigenaren in de exploitatiefase compleet (of naar wens op onderdelen) ontzorgen. “Rode draad bij wat we doen is steeds het levenscyclus denken”, aldus Vincent. “Door de totale levensduur van een gebouw als uitgangspunt te nemen, kun je kostenefficiëntere en duurzamere keuzes maken. Als integrale vastgoedpartner hebben we hiervoor alles in huis, van de ontwikkel- tot en met de gebruiksfase.”

Meer weten? Neem contact met mij op.

Vincent Jansen
Directeur Energie & Duurzaam Beheer