Bedrijfsfitness

Gezondheid is een belangrijk thema binnen ons bedrijf. Al onze medewerkers hebben de mogelijkheid om te sporten onder werktijd en doen mee aan onze gezondheidsprogramma’s. Hierin spelen ook thema’s als samenwerken en leefstijl een belangrijke rol.

gouw slufke

 

Sociale activiteiten

Inspanning en ontspanning gaan bij ons hand in hand. Daarom besteden we veel aandacht aan onze jaarlijkse bouwvakbarbecue, de kerstborrel en de activiteiten van de personeelsvereniging. Bij uitstek de momenten waarop je ziet dat we een hecht familiebedrijf zijn!

7heuvelenloop

Studiefonds

Voor de kinderen van onze werknemers bestaat de mogelijkheid om een toelage te krijgen voor het volgen van een opleiding.

Hendriks Jong Professionals

Nieuwe collega’s bieden we in alle opzichten een warme ontvangst. Belangrijk daarbij is Hendriks Jong Professionals, een kennismakingsprogramma waaraan je automatisch twee jaar deelneemt. Enkele keren per jaar nemen jij en de andere nieuwe medewerkers deel aan een bijzondere bijeenkomst. Je hebt dan de gelegenheid om kennis te maken met je collega’s en de bedrijfsonderdelen waar ze werken. Bovendien staat er altijd een interessant onderwerp of bijzondere activiteit op de agenda.