Een heldere structuur, een grote onderlinge betrokkenheid, een informele werksfeer, uitstekende arbeidsvoorwaarden, zaken die goed geregeld zijn… Het is plezierig werken bij Hendriks.

Bovendien hebben we een mooie omvang: we zijn groot genoeg om spraakmakende dingen te doen, maar klein genoeg voor persoonlijk contact met al je collega’s. We zijn en blijven immers een Brabants familiebedrijf, waarin er aandacht is voor meer dan werk alleen.

Maar er is meer. We hebben namelijk stevige ambities.

“We kunnen alleen spraakmakend goed zijn als jij lekker in je vel zit”

 
 Hendriks 95 jaar feest
 

Meest innovatief

In 2022 – bij ons honderdjarig bestaan – willen we het meest innovatieve bouw- en installatiebedrijf van Nederland zijn. En we zijn hard op weg om dat ook daadwerkelijk te worden. Dat betekent dat je hier alle ruimte hebt om – als je dat wilt – jezelf te ontwikkelen en echt een verschil te maken. Kom maar op dus!

Meest aantrekkelijke werkgever

Daarnaast willen we bij ons jubileum ook de meest aantrekkelijke werkgever zijn. Cruciaal daarbij is de focus op jou als individu. We zijn er namelijk van overtuigd dat we alleen spraakmakend goed kunnen zijn als jij lekker in je vel zit, als professional en als mens. Uiteindelijk is bouwen namelijk vooral… mensenwerk.