Een heldere structuur, een grote onderlinge betrokkenheid, een informele werksfeer, uitstekende arbeidsvoorwaarden, zaken die goed geregeld zijn… Het is plezierig werken bij Hendriks.

Bovendien hebben we een mooie omvang: we zijn groot genoeg om spraakmakende dingen te doen, maar klein genoeg voor persoonlijk contact met al je collega’s. We zijn en blijven immers een Brabants familiebedrijf, waarin er aandacht is voor meer dan werk alleen.

Maar er is meer. We hebben namelijk stevige ambities.

“We kunnen alleen spraakmakend goed zijn als jij lekker in je vel zit”

 Hendriks 95 jaar feest

Meest innovatief

In 2022 – bij ons honderdjarig bestaan – willen we het meest innovatieve bouw- en installatiebedrijf van Nederland zijn. En we zijn hard op weg om dat ook daadwerkelijk te worden. Dat betekent dat je hier alle ruimte hebt om – als je dat wilt – jezelf te ontwikkelen en echt een verschil te maken. Kom maar op dus! Bekijk onze openstaande vacatures

Meest aantrekkelijke werkgever

Daarnaast willen we bij ons jubileum ook de meest aantrekkelijke werkgever zijn. Cruciaal daarbij is de focus op jou als individu. We zijn er namelijk van overtuigd dat we alleen spraakmakend goed kunnen zijn als jij lekker in je vel zit, als professional en als mens. Uiteindelijk is bouwen namelijk vooral… mensenwerk.

 

Wij zijn door onze medewerkers beloond met het World class Work place keurmerk. Daar zijn we supertrots op!

 

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World-class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers.

Ben je na het lezen enthousiast geworden om te werken bij Hendriks? Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures.