Componistenkwartier

Een uitdagend en vernieuwend stukje Oss

Overzicht Componistenkwartier

Wat
Nieuwbouwwoningen
Waar
Oss
Expertises
Ontwikkeling Bouw Techniek Beheer
Opdrachtgever
Hendriks Bouw en Ontwikkeling
Nieuwbouw
Woningen
130

Laatste ontwikkeling binnen het prestigieuze gebied ‘Talentencampus Oss’.

Dit gebied is inmiddels uitgegroeid als uitdagend en vernieuwend stukje Oss. Een volwaardige wijk die veel te bieden heeft. Zo wordt Componistenkwartier de eerste gasloze wijk van Oss! Dat is goed voor het milieu, de toekomst van de kinderen en ook voor de portemonnee! Om deze wijk gasloos te maken, zijn we ook energieleverancier geworden. Een verplichting vanuit de ACM, omdat we met de collectieve WKO energie gingen leveren aan privé personen.

Meer over collectieve WKO

De woningen van Componistenkwartier liggen midden in het Sibeliuspark. Een park wat uit zal groeien tot een volwaardig, aantrekkelijk stadspark. De gemeente is in afrondende fase met de concrete nieuwe invulling voor het park. Een bijzondere groene woonomgeving. De ideale plek om te genieten na een dag hard werken. Een heerlijke plek om op te groeien en met vriendjes buiten te kunnen spelen. 

Er zijn vele voorzieningen in de directe omgeving, zoals de Talentencampus met sportgelegenheden. Het Componistenkwartier maakt dan ook deel uit van de gebiedsontwikkeling Talentencampus/Sibeliuspark.

Projectwebsite