Wat komt er?

Momenteel werken we samen met architect Michael Bol van Burokade en de gemeente Oss aan de uitgangspunten van het plan, zodat dit ter goedkeuring voorgelegd kan worden aan het College van B en W.

Duurzaamheid is een belangrijk thema. Wij sturen maximaal op energiezuinige en CO₂-beperkende maatregelen, waarmee we inspelen op een toenemende groep mensen die centraal willen wonen, maar wel verantwoord. Onze duurzame mobiliteitsoplossing met deelauto’s, maakt integraal onderdeel uit van het plan. Door het vele groen wordt deze locatie een fijne plek om te verblijven en te ontmoeten, ook als je er niet woont. En door het vele groen dragen wij tevens bij aan het verminderen van hittestress en wateroverlast in de gemeente Oss.

Omgevingsdialoog

We willen omwonenden en andere belanghebbenden uit de omgeving betrekken bij de nieuwe plannen. Waar moeten we rekening mee houden? Wat mis je in het plan? Wat zou je willen toevoegen? Wat wil je behouden? Zien we iets over het hoofd?
Zodra de anterieure overeenkomst met de gemeente Oss is vastgesteld, starten wij samen met de gemeente een omgevingsdialoog zodat de omgeving mee kan praten.

Actualiteit

Via deze pagina houden wij je op de hoogte van de vervolgstappen en de doorontwikkeling van dit ontwikkelinitiatief.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van de plannen? Omdat je graag betrokken blijft bij de ontwikkelingen in je buurt. Of omdat je hier straks misschien wel wilt gaan wonen? Vul dan onderstaand inschrijfformulier in. We informeren je dan over alle belangrijke ontwikkelingen.