Jaarverslagen

Jaarverslag 2020

pdf - 924,1 KB

Voor Hendriks heeft 2020, naast corona, vooral in het teken gestaan van de hereniging met Hendriks Coppelmans uit Uden. Op 1 augustus 2020 vond de aandelenoverdracht plaats van Hendriks Coppelmans aan Hendriks Bouw en Ontwikkeling. Het samengaan van de Hendriks bedrijven is een bijzondere mijlpaal in het bijna 100-jarige bestaan van ons familiebedrijf.

Jaarverslag 2019

pdf - 1,1 MB

In 2019 stond toekomstbestendigheid bij Hendriks centraal. In juni 2019 heeft een aandelenoverdracht plaatsgevonden naar de 4e generatie. Vanaf 1 juli 2019 zijn Michael en Vincent Hendriks, naast Lambèr Hendriks, tevens benoemd tot bestuurders. Daarmee is de continuïteit van het familiebedrijf geborgd en in goede handen. 

Michael Hendriks: “Het afgelopen jaar is gewerkt aan een aangescherpte visie en strategie, die zich heeft vertaald in een positioneringspaper ‘vergezicht richting 2024’, om een duurzame en gezonde toekomst te bewerkstelligen.”  

Jaarverslag 2018

pdf - 741,5 KB

In 2018 stond integraliteit bij Hendriks centraal. Algemeen directeur Lambèr Hendriks: “Wij realiseren steeds vaker projecten waarbij de verschillende disciplines in ons concern integraal samenwerken. Van advies en ontwikkeling tot realisatie, installatie en onderhoud en beheer. Daarbij zal ons installatiebedrijf steeds vaker een regierol krijgen, omdat de installatiecomponent in gebouwen steeds belangrijker wordt. Het feit dat wij klanten vanuit één loket volledig kunnen ontzorgen, levert ons steeds vaker een onderscheidende positie in de markt op.”