Keurmerk Word-class Workplace

Het keurmerk is hét bewijs voor goed werkgeverschap

Bij Hendriks staat goed werkgeverschap centraal, we horen graag hoe onze medewerkers hun werk ervaren. Daarom onderzoekt Effectory jaarlijks de mate van waardering van onze medewerkers. Eind 2020 heeft het laatste onderzoek plaatsgevonden. Inmiddels is bekend dat onze score ruim boven de Nederlandse benchmark ligt. Met een 7,6 eindigen wij ruim boven het gemiddelde van 7,2 dat in Nederland geldt. Daarmee verdienen wij het keurmerk ‘Word-class Workplace Nederland’.

Goed werkgeverschap

Esther Lucassen, HR Manager: “Wij scoren als organisatie boven het Nederlandse gemiddelde op goed werkgeverschap. En het mooie daarvan is dat deze score 100 % gebaseerd is op de beoordeling van onze eigen medewerkers. Daar zijn wij vanzelfsprekend erg trots op. De betrokkenheid van onze medewerkers scoort een 7.9. Het keurmerk is voor sollicitanten hét bewijs dat zij bij ons goed terechtkomen.”

Medewerkers maken het verschil

Vincent Hendriks: “Wij geloven dat bedrijven waar medewerkers worden gewaardeerd beter presteren. Onze medewerkers maken werkelijk het verschil in onze bedrijfsvoering. Zij krijgen dan ook alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De mooie uitkomst uit het onderzoek laat zien dat dit wordt gewaardeerd. En de resultaten geven ons inzicht in welke aandachtspunten vragen om verbetering. Daar gaan we vervolgens samen mee aan de slag.”

Keurmerk Word-class Workplace

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World-class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers.

World Class Workplace 2022