Meest innovatieve bouw- en installatiebedrijf van Nederland
De transitie naar innovatieve integrale dienstverlener is een antwoord op de vele technologische-, economische- en sociaalmaatschappelijke ontwikkelingen die vragen om nieuwe oplossingen en strategieën.

Directeur Lambèr Hendriks: “De snel veranderende wereld vereist maximale flexibiliteit en wij zetten daarom niet langer in op continuïteit maar op toekomstbestendigheid. Dit betekent dat wij continu inspelen op nieuwe en soms latente behoeften in de markt. Wij ontwikkelen daartoe slimme en innovatieve manieren om als integrale dienstverlener maximale klantwaarde te creëren.”

De strategie is vertaald in de doelstelling om bij het eeuwfeest in 2022 het meest innovatieve bouw- en installatiebedrijf én de beste werkgever van Nederland te zijn.

Ontbijtsessie
Op dinsdagochtend waren alle medewerkers van Hendriks Bouw en Ontwikkeling bijeen voor een gezamenlijk ontbijt, waarbij Lambèr de jaarcijfers en de strategie toelichtte.

ontbijtsessie ontbijtsessie parkeerplaats

2017 in vogelvlucht
Lambèr kijkt samen met een aantal collega’s terug op de persoonlijke hoogtepunten die zij het afgelopen jaar beleefd hebben.

Download jaarverslag
Het volledige jaarverslag vindt u hier.