Samenwerking
De award is uitgereikt vanwege de samenwerking tussen ICN en Hendriks, waarbij samen met Autodesk alle aanwezige software in kaart is gebracht en een advies uitgebracht is over de benodigde softwareoplossingen. Dit resulteerde in een geslaagde implementatie, die leidde tot een grotere efficiëntie in bedrijfsprocessen. Deze succesvolle samenwerking werd in Kopenhagen door Autodesk beloond met een eerste prijs in EMEA, de Autodesk Power of One Award.

Volgens ICT manager Roland Daane van Hendriks Bouw en Ontwikkeling onderstreept de Award dat Hendriks op het gebied van ICT en BIM grote stappen zet: “Wij zijn blij met de intensieve samenwerking met deze partners, die ons helpen bij onze doelstellingen om onze klantwaarde te maximaliseren en de klantbeleving nog verder te vergroten. Deze award onderstreept dat we op de goede weg zijn, en de cruciale rol die IT en BIM hierin kan spelen”.

De betrokken partners:
ICN Solutions is gespecialiseerd in branche specifieke automatiseringsoplossingen voor bouwkunde, werktuigbouwkunde en infrastructuur. Naast Project Informatie Management (PIM) en CAD-software ondersteunen de dienstverlenende afdelingen het automatiseren van bedrijfsactiviteiten door middel van trainingen, consultancy, helpdesk, data/projectmanagement en netwerkbeheer.

Autodesk maakt software voor mensen die dingen maken. Of het nu voor de productiesector, architecten, bouw en constructie, media- of entertainmentbranche is, met Autodesk kan alles gemaakt worden.

Hendriks Bouw en Ontwikkeling is een familiebedrijf waarin vijf samenwerkende disciplines zijn ondergebracht. Op een duurzame en innovatieve wijze worden advies, ontwikkeling, bouw, w- en e-installatie, onderhoud en beheer integraal aangewend om de wensen van haar klanten optimaal in te kunnen vullen.