Property Top 25 woningontwikkelaars

Van duurzaam bouwen naar een duurzame samenleving

De druk op de markt blijft oneindig hoog, er is meer vraag dan aanbod. De grote vraag is: Kunnen er genoeg bouwvergunningen worden afgegeven? Gelukkig biedt de nieuwe stikstofwet enigszins lucht binnen de woningbouw.
De komende jaren spelen wij in op duurzaamheid, vertelt Michael Hendriks, directeur bij Hendriks Bouw en Ontwikkeling. “Circulair bouwen is daarbij een belangrijk aandachtspunt. Aan de Mozartsingel in Den Bosch bouwen we op circulaire wijze 18 nul-op-de-meter appartementen. Een bijzonder project met hout en andere biobased producten als belangrijkste bouwmaterialen. Dit laat zien hoe wij met onze samenleving om willen gaan.”
Betaalbaarheid en snelheid van bouwen is een ander aspect waar wij ons hard voor maken, vertelt René Beks, directeur Ontwikkeling & Innovatie bij Hendriks Coppelmans. “Dat doen we vooral met onze woningconcepten en innovaties. Zo ontwikkelen we in korte tijd haalbare projecten. De markt vraagt om concepten, juist ook in de sociale sector en het middensegment waar we voor corporaties en beleggers echt van waarde blijken te zijn.”

Succesvolle innovaties

De BudgetRijwoning®, de af(TOP)woning®, het af(TOP)appartement® en de Premiumwoning zijn succesvolle innovaties die zich de afgelopen jaren keer op keer hebben bewezen. Met concepten als bijvoorbeeld Plus-op-de-meterwonen® innoveren we verder voor de toekomst.”
Meer informatie over de top woningontwikkelaars 2020 vind je op de website van PropertyNL.