Omdat we de kopers in ieder stadium van het bouwproces als partner beschouwen, gaan we van meet af aan met ze in gesprek. Daarbij wachten we niet af, maar starten we die dialoog zelf op.

Al voor het bouwproces begint, luisteren we heel precies naar de wensen en eisen van kopers. Daarnaast helpen we ze natuurlijk met slimme oplossingen voor hun persoonlijke woonuitdagingen. En is de bouw eenmaal gestart? Ook dan blijven we voortdurend schakelen. Communicatie is immers de smeerolie in elk proces.

De dialoog aangaan is voor ons niet voldoende

Een product dat voortkomt uit onze dialooggerichte filosofie is de Hendriks Huismerk Woning. Aan de hand van onze software helpen (en stimuleren) we kopers om de juiste keuzes te maken, met bijvoorbeeld Virtual Reality en Augmented Reality. Het resultaat: een woning waarin het geweldig wonen is. Nu én in de toekomst.

Dankzij onze integrale aanpak weten kopers overigens altijd precies welke gevolgen hun keuzes hebben voor zaken als duurzaamheid, comfort en prijs. Zo komt niemand voor verrassingen te staan.