Science parks faciliteren het ontstaan en de groei van innovatiegeoriënteerde bedrijvigheid door incubatieprocessen, spin offs en andere kwalitatieve diensten. Al die innovatie op één fysieke locatie vraagt vanzelfsprekend om hoogwaardige werkomgevingen.

Tegelijkertijd durven we daarbij nog verder te denken. Dat betekent dat we streven naar bouwkundige concepten die stimulerend werken op de creativiteit, productiviteit en interactie. Daarmee leggen we de lat hoog, maar dat doen onze opdrachtgevers ook. Met onze eindresultaten willen we niet alleen aan hun hoge verwachtingen voldoen; we willen die verwachtingen altijd overtreffen.

Science parks vragen vanzelfsprekend om hoogwaardige werkomgevingen

Als integrale bouwer hebben we zelf alle benodigde installatiekennis in huis. Daardoor begrijpen we als geen ander dat installaties in science parks complex zijn en aan de hoogste eisen moeten voldoen. Of gebruikers nou belang hebben bij kleine productieruimtes, ingenieuze laboratoria of multifunctionele kamers: we opereren zowel bouwkundig als installatietechnisch op topniveau.

Onderzoek financiering Science Park Vastgoed

Samen met Kadans Vastgoed hebben wij onderzocht wat de markt nodig heeft op het gebied van financiering van science parks.
Bekijk hier de uitgave: R&D Vastgoed: Fundament onder innovatie