Hendriks Helpt

Wie jarig is, trakteert!

Hendriks Helpt: gratis professionele klushulp voor inwoners

Het schuurtje van de oude buurman dat al tijden wacht op een grondige opknapbeurt. De alleenstaande buurvrouw waar de keukenkastjes bijna van de muur vallen. Of die kennis met een beperking of een handicap die in huis heel hard een aanpassing nodig heeft? Iedereen kent wel iemand met een klusvraag of wellicht heb je er zelf één. Woon jij in ons werkgebied (Noord-Brabant of Zuid-Gelderland) en ken je iemand met een klusvraag of heb je zelf een klus liggen? Heel 2022 maak je kans op gratis professionele klushulp van Hendriks Bouw en Ontwikkeling.

Ons familiebedrijf bestaat namelijk 100 jaar. En wie jarig is, trakteert. Onder het motto Hendriks Helpt, steken we in dit bijzondere jubileumjaar daarom elke maand de handen uit de mouwen om inwoners uit de regio te helpen. Zo maken we onze leefomgeving steeds weer een beetje mooier, duurzamer en gezonder.

Wil je ook kans maken op gratis klushulp van Hendriks Helpt? Vul dan dit formulier in en schrijf een goede motivatie. Vergeet ook niet enkele duidelijke foto’s te uploaden waarop te zien is, wat er moet gebeuren. Let wel: het gaat om klussen die in één dag gedaan kunnen worden. Check hier [de voorwaarden].

Uit alle inzendingen selecteren we maandelijks een winnaar. Dus wie weet komt onze vakman straks bij jou langs om dat vervelende klusje eindelijk te fiksen. Snel, professioneel en altijd met een glimlach.

Ik heb een klus voor jullie