Traditioneel onderhoudsmanagement draait om de juiste balans tussen prestaties, kosten en risico’s tijdens de gebruiksfase van een gebouw. Daarbij moeten vastgoedeigenaren stiekem nog veel dingen zelf regelen en inkopen. Omdat ze de bouwwereld vaak echter niet voldoende kennen, valt dat niet altijd mee. Bovendien gaat de traditionele aanpak vaak gepaard met administratieve rompslomp.

Asset management is een verbetering van het traditionele onderhoudsmanagement. Prestaties, kosten en risico’s van alle assets worden immers al vóór de ontwerpfase meegenomen, waardoor we de hele levenscyclus van het gebouw kunnen optimaliseren. Daarnaast zorgt asset management voor meer waardecreatie, omdat het inzicht geeft in alle zaken om het vastgoed heen: van bouwkundige en installatietechnische elementen tot en met wetten, regels en administratieve aspecten.

Asset management past perfect bij onze integrale dienstverlening

Bij asset management komt dus heel wat expertise kijken. Juist daarom past het perfect bij onze integrale aanpak. We hebben immers alle kennis en diensten in huis om alle denkbare assets goed te begrijpen en beheren. En dat is vaak een verademing voor onze opdrachtgevers.