NL EN

home

Sterke omzetgroei en forse ambities bij Hendriks Bouw en Ontwikkeling
19 mei 2017 - Hendriks Bouw en Ontwikkeling uit Oss groeide in 2016 naar een recordomzet en heeft forse ambities. Het familiebedrijf uit Oss wil uitgroeien tot een koploper op innovatiegebied.

Koploper op innovatiegebied

Het bouw- en installatieconcern ziet dat technologische, economische en sociaalmaatschappelijke ontwikkelingen de traditionele verhoudingen in de bouwbranche onder druk zetten. Directeur Lambèr Hendriks: “Wij zien grote kansen voor ondernemende bedrijven en wij willen uitgroeien tot een koploper op innovatiegebied.” Het bedrijf gaat daarbij actief inzetten op slimme, nieuwe en innovatieve manieren om de dienstverlening te verbeteren en de klantwaarde te vergroten. Met veel aandacht voor Lean, BIM, ICT en Total Cost of Ownership. 

      

Aantrekkelijke werkgever 

Daarnaast is Hendriks Bouw en Ontwikkeling ervan overtuigd dat haar medewerkers nog meer het verschil gaan maken. De succesvolle bouw- en installatiebedrijven van de toekomst beschikken over mensen met de optimale mix van technische en sociale competenties. Hendriks Bouw en Ontwikkeling zet daarbij in op de kerncompetenties Verbindend, Innovatief en Dialooggericht. Met persoonlijke aandacht en een actief personeelsbeleid blijft Hendriks een aantrekkelijke werkgever. 

Cijfers 2016

In 2016 groeide het activiteitenniveau naar ca. 137 miljoen euro. Ook de winst voor belasting nam toe naar ca. 1,1 miljoen euro. De solvabiliteit en rentabiliteit zijn verder verbeterd naar respectievelijk 33,8% en 4,5%. Gecombineerd met een current ratio van 1,6 is de financiële positie zonder meer gezond. Het volledige jaarverslag kunt u hier downloaden.

Commercieel jaarverslag

Blog 'Visie op de toekomst'

De jaarlijkse publicatie van onze jaarcijfers betekent niet alleen terugblikken op het afgelopen jaar, maar het biedt ook de gelegenheid om onze visie op de toekomst te geven, en hoe wij daar als bedrijf op inspelen, aldus Lambèr Hendriks. Lees verder >>

Ontbijtsessie

Tijdens een ontbijtsessie op vrijdag 19 mei jl. is het voltallige personeel geïnformeerd over de recordomzet die afgelopen jaar gehaald is. Daarnaast is er aandacht gegeven aan de visie 2022, de strategische doelen en de plannen voor 2017. Het was een informeel samenzijn dat zeer gewaardeerd werd. Een korte impressie is hieronder zichtbaar. 

twitterlinkedinfacebookyoutube